- Tytuł:
-
Wpływ czasu denaturacji na zawartość azotu w strąceniowych frakcjach białkowych
Vlijanie promezhutka vremeni denaturacii na kolichestvo azota v vydelennykh frakcijakh belka
The influence of time of denaturation on the content of nitrogen in the precipitated protein fractions - Autorzy:
-
Czajka, J.
Pietrzykowa, A. - Data publikacji:
- 1958
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
denaturacja
bialko jaja
denaturacja termiczna
zawartosc azotu
frakcje bialkowe
denaturation
egg white
thermal denaturation
nitrogen content
protein fraction - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1958, 09, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł