- Tytuł:
-
Trawienie enzymatyczne in vitro białka zwierzęcego Cz. II. Badanie strawności ryb surowych poddanych procesom termicznym
Anzimaticeskoe priszevarenie zhivotnogo belka
Enzymatic digestion in vitro of animal proteins II. The investigation of digestability of raw fish as well as fish subjected to thermal treatment - Autorzy:
-
Krauze, S.
Oledzka, R.
Buczynska, Z. - Data publikacji:
- 1970
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
trawienie enzymatyczne
in vitro
bialka zwierzece
strawnosc enzymatyczna
ryby surowe
procesy termiczne
dorsz
halibut
karmazyn
karp
sledz
zawartosc azotu
smazenie - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1970, 21, 3
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł