Tytuł pozycji:
Wartość odżywcza potraw z pieczarek. Część I. Strawność substancji azotowych pieczarek w zależności od sposobu ich przyrządzania
- Tytuł:
-
Wartość odżywcza potraw z pieczarek. Część I. Strawność substancji azotowych pieczarek w zależności od sposobu ich przyrządzania
Nutritious value of dishes prepared of the field mushroom (Agaricus bisporus). Part I. Dependence of digestibility of nitrogen substances of the field mushroom on the way of preparing the dishes
- Autorzy:
-
Mlodecki, H.
Lasota, W.
Wisniewska-Luba, M.
- Data publikacji:
-
1967
- Wydawca:
-
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1967, 18, 2
0035-7715
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie