Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wartość odżywcza potraw z pieczarek. Część I. Strawność substancji azotowych pieczarek w zależności od sposobu ich przyrządzania

Tytuł:
Wartość odżywcza potraw z pieczarek. Część I. Strawność substancji azotowych pieczarek w zależności od sposobu ich przyrządzania
Nutritious value of dishes prepared of the field mushroom (Agaricus bisporus). Part I. Dependence of digestibility of nitrogen substances of the field mushroom on the way of preparing the dishes
Autorzy:
Mlodecki, H.
Lasota, W.
Wisniewska-Luba, M.
Data publikacji:
1967
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1967, 18, 2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies