- Tytuł:
-
Zawartość cyjanowodoru w kompotach z owoców pestkowych i w winach
Hydrogen cyanide content in compotes from stone fruits and in wines - Autorzy:
-
Karkocha, I.
Aleksandrowicz, M.
Biskupek, H.
Boba, M.
Cierenkiewicz, N.
Cieslak, E.
Cywinska, M.
Dominiak, I.
Gawrys, J.
Grzesiakowa, J.
Hempel, B.
Kmiecik, J.
Kolakowska, R.
Kula, H.
Lisowska, W.
Mazurkiewicz, K.
Micula, I.
Mieczkowska, K.
Nierzewski, A.
Palonka, L.
Stanilewicz, K.
Stankiewicz, J.
Tokarzewska, M.
Zacharko, K.
Zaleska, K.
Zyszczynska, B. - Data publikacji:
- 1973
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
owoce pestkowe
wina
kompoty
zawartosc cyjanowodoru
badania naukowe - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1973, 24, 5
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł