Tytuł pozycji:
Dziedzictwo kulinarne Śląska w badaniach Doroty Świtały-Trybek oraz Lidii Przymuszały
- Tytuł:
-
Dziedzictwo kulinarne Śląska w badaniach Doroty Świtały-Trybek oraz Lidii Przymuszały
The Culinary Heritage of Silesia in the Research by Dorota Świtała-Trybek and Lidia Przymuszała
- Autorzy:
-
Orłowski, Dominik
- Data publikacji:
-
2019
- Wydawca:
-
Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
- Źródło:
-
Literatura Ludowa; 2019, 63, 4-5; 116-118
2544-2872
0024-4708
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
CC BY-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Bez utworów zależnych 3.0 PL
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie