Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dziedzictwo kulinarne Śląska w badaniach Doroty Świtały-Trybek oraz Lidii Przymuszały

Tytuł:
Dziedzictwo kulinarne Śląska w badaniach Doroty Świtały-Trybek oraz Lidii Przymuszały
The Culinary Heritage of Silesia in the Research by Dorota Świtała-Trybek and Lidia Przymuszała
Autorzy:
Orłowski, Dominik
Data publikacji:
2019
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Ludoznawcze
Źródło:
Literatura Ludowa; 2019, 63, 4-5; 116-118
2544-2872
0024-4708
Język:
polski
Prawa:
CC BY-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Bez utworów zależnych 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies