Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty (2)

Wyzwania konkurencyjne stojące przed polską gospodarką i polskimi przedsiębiorstwami. Ocena międzynarodowej pozycji konkurencyjnej sektora rolno-spożywczego na tle innych sektorów polskiej gospodarki. Dekompozycja zmian eksportu rolno-spożywczego Polski z wykorzystaniem metody stałych udziałów rynku. Ocena pozycji konkurencyjnej przemysłu spożywczego w Polsce na tle wybranych krajów UE. Umowy o wolnym handlu z Koreą Południową, Singapurem i Wietnamem a konkurencyjność polskich producentów żywności. Produktywność jako czynnik konkurencyjności przemysłu spożywczego.

Seria: Monografie Programu Wieloletniego, nr 38

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies