- Tytuł:
- Przetwórstwo produktów pochodzenia roślinnego w Polsce w latach 2010-2015
- Autorzy:
-
Judzińska, Agnieszka
Drożdż, Jadwiga
Matyka, Mariusz
Tereszczuk, Mirosława
Kopiński, Jerzy
Mroczek, Robert - Współwytwórcy:
-
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa − Państwowy Instytut Badawczy
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy - Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
- Słowa kluczowe:
-
przemysł spożywczy
sytuacja ekonomiczna
przemysł młynarski
cena
sytuacja finansowa
handel zagraniczny
przemysł piekarski
podaż
przemysł ziemniaczany
przemysł owocowo-warzywny
przemysł paszowy
przemysł cukrowniczy
produkcja roślinna
przemysł olejarski - Język:
- polski
- ISBN, ISSN:
- 9788376586496
- Linki:
- https://depot.ceon.pl/handle/123456789/12513  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
- Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
- Książka