Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czynniki konkurencyjności sektora rolno-spożywczego we współczesnym świecie

Tytuł:
Czynniki konkurencyjności sektora rolno-spożywczego we współczesnym świecie
Autorzy:
Pawlak, Karolina
Kita, Katarzyna
Krasowicz, Stanisław
Nosecka, Bożena
Zaremba, Łukasz
Współwytwórcy:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Data publikacji:
2012
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
sektor rolno-przemysłowy
handel międzynarodowy
siła robocza
zasoby gruntów
Język:
polski
ISBN, ISSN:
9788376582627
Linki:
https://depot.ceon.pl/handle/123456789/3738  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Kamila Sobiecka

Seria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 54

Konkurencyjność w badaniach instytucji międzynarodowych. Zasoby i jakość siły roboczej i ziemi w rolnictwie polskim i wybranych krajach UE. Instytucjonalne uwarunkowania konkurencyjności sektora rolno-spożywczego: liberalizacja i regulacje handlu rolnego; znaczenie handlu rolno-spożywczego w wybranych ugrupowaniach integracyjnych.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies