Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rola klastrów w konkurencyjnym rozwoju sektora rolno-żywnościowego w Polsce

Tytuł:
Rola klastrów w konkurencyjnym rozwoju sektora rolno-żywnościowego w Polsce
Autorzy:
Kuberska, Dominika
Figiel, Szczepan
Kufel, Justyna
Współwytwórcy:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
konkurencyjność
sektor rolno-żywnościowy
klaster
Język:
polski
ISBN, ISSN:
9788376584287
Linki:
https://depot.ceon.pl/handle/123456789/3782  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Naturalne uwarunkowania rozwoju klastrów w krajowym sektorze rolno-żywnościowym. Wpływ klastrów na konkurencyjność krajowego sektora rolno-żywnościowego. Polityka klastrowa w kształtowaniu konkurencyjności sektora rolno-żywnościowego.

Kamila Sobiecka

Seria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 92

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies