Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ integracji z Unią Europejską na polską gospodarkę żywnościową

Tytuł:
Wpływ integracji z Unią Europejską na polską gospodarkę żywnościową
Autorzy:
Judzińska, Agnieszka
Drożdż, Jadwiga
Staszczak, Anna
Pawlak, Karolina
Poczta, Walenty
Urban, Roman
Stańko, Stanisław
Mroczek, Robert
Data publikacji:
2008
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
Unia Europejska
przetwory
przemysł spożywczy
gospodarka żywnościowa
sektor rolno-przemysłowy
handel zagraniczny
wskaźnik ekonomiczny
rolnictwo
żywność
dochód gospodarstwa
trendy
integracja
produkt
Język:
polski
ISBN, ISSN:
9788360798577
Linki:
https://depot.ceon.pl/handle/123456789/4623  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Kamila Sobiecka

Wpływ integracji z UE na warunki prowadzenia działalności gospodarczej w rolnictwie, obrocie i przetwórstwie rolno-spożywczym. Analiza i model rozwoju handlu zagranicznego produktami rolno-spożywczymi. Skala korzyści uzyskiwanych przez rolnictwo w wyniku wejścia Polski do UE. Wpływ integracji z UE na polski przemysł spożywczy. Zmiany w gospodarce żywnościowej nowych członków UE.

Seria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 90

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies