Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Attempt to use dry Biopan-s sourdough to modify the technological process of whole-grain, rye bread production

Tytuł:
Attempt to use dry Biopan-s sourdough to modify the technological process of whole-grain, rye bread production
Autorzy:
Stasiak-Betlejewska, Renata
Gołębiecka, Natalia
Dziuba, Szymon T.
Współwytwórcy:
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Data publikacji:
2012
Wydawca:
Faculty of Logistics, University of Maribor
Słowa kluczowe:
organoleptic evaluation
improvement of baked oods
bread
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
9789616562645
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode
Linki:
https://depot.ceon.pl/handle/123456789/9859  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Szymon T. Dziuba

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies