Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Food Hydrocolloids

Tytuł:
Food Hydrocolloids
Współwytwórcy:
Williams, P. A.
Data publikacji:
1998-
Wydawca:
Elsevier
Słowa kluczowe:
żywność
chemia
czasopisma
technologia żywności
Źródło:
http://www.journals.elsevier.com/food-hydrocolloids/
Język:
angielski
Linki:
https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/187288/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies