Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Polish Journal of Food and Nutrition Sciences

Tytuł:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Współwytwórcy:
Zieliński, Henryk
Mazur, Andre
Schiraldi, Alberto
Ames, Jennifer
Karamać, Magdalena
Troszyńska, Agnieszka
Bednarski, Włodzimierz
Amarowicz, Ryszard
del Castillo, Maria Dolores
Brzozowska, Anna
Data publikacji:
1992-2011
Wydawca:
Committee of Food Sciences and the Committee of Human Nutrition Science of the Polish Academy of Sciences, the Polish Food Technologists' Society,the Polish Society of Nutritional Sciences
Słowa kluczowe:
żywienie
biotechnologia
biologia
Źródło:
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Język:
angielski
Linki:
https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/199492/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies