Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Economic, social and institutional factors in the growth of agri-food sector in Europe

Tytuł:
Economic, social and institutional factors in the growth of agri-food sector in Europe
Współwytwórcy:
Chmieliński, Paweł. Red.
Wigier, Marek. Red.
Kowalski, Andrzej (ekonomika rolnictwa). Red.
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
aspekt ekonomiczny
rolnictwo
przemysł rolno-spożywczy
Europa
Źródło:
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 000520
Język:
angielski
Prawa:
Copyright
Linki:
https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/311323/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
eBook
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Competitiveness of the Polish Food Economy Under the Conditions of Globalization and European Integration : multi-annual programme 2011-2014 ; no 67.1

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies