Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wdrażanie stystemu HACCP krok po krok

Tytuł:
Wdrażanie stystemu HACCP krok po krok
Autorzy:
Robaczyk, Agnieszka
Data publikacji:
[2013]
Wydawca:
Etena.pl
Słowa kluczowe:
analiza zagrożeń i zrytycznychpPunktów kontroli
higiena żywności
przemysł rolno-spożywczy kontrola jakośći
Źródło:
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 000922
Język:
polski
Prawa:
Copyright
Linki:
https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/366596/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
eBook
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies