- Tytuł:
- Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (1)
- Autorzy:
-
Bułkowska, Małgorzata
Szczepaniak, Iwona (ekonomika)
Tereszczuk, Mirosława
Ambroziak, Łukasz
Kawecka-Wyrzykowska, Elżbieta
Bednarz, Joanna - Współwytwórcy:
- Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
- Słowa kluczowe:
-
finanse
żywność
przemysł rolno-spożywczy
rolnictwo
konkurencyjność (ekonomia)
subwencje
handel - Źródło:
- Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 001530
- Język:
- polski
- Prawa:
- Copyright
- Linki:
- https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/507851/content  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
- Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
- eBook