Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (1)

Tytuł:
Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (1)
Autorzy:
Bułkowska, Małgorzata
Szczepaniak, Iwona (ekonomika)
Tereszczuk, Mirosława
Ambroziak, Łukasz
Kawecka-Wyrzykowska, Elżbieta
Bednarz, Joanna
Współwytwórcy:
Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
Data publikacji:
2015
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
finanse
żywność
przemysł rolno-spożywczy
rolnictwo
konkurencyjność (ekonomia)
subwencje
handel
Źródło:
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 001530
Język:
polski
Prawa:
Copyright
Linki:
https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/507851/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
eBook
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Monografie Programu Wieloletniego ; 11

Rolnictwo Polskie i UE 2020+ : wyzwania, szanse, zagrożenia, propozycje : program wieloletni 2015-2019

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies