- Tytuł:
- Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016
- Autorzy:
-
Drożdż, Jadwiga
Olszańska, Anna (ekonomia)
Tereszczuk, Mirosława
Mroczek, Robert - Współwytwórcy:
-
Drożdż, Jadwiga. Red.
Mroczek, Robert. Red. - Data publikacji:
- 2017
- Wydawca:
- Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
- Słowa kluczowe:
-
produkcja zwierzęca
produkty spożywcze
przetwarzanie żywności
przetwórstwo spożywcze - Źródło:
- Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 001560
- Język:
- polski
- Prawa:
- Copyright
- Linki:
- https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/509425/content  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
- Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
- eBook