Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016

Tytuł:
Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016
Autorzy:
Drożdż, Jadwiga
Olszańska, Anna (ekonomia)
Tereszczuk, Mirosława
Mroczek, Robert
Współwytwórcy:
Drożdż, Jadwiga. Red.
Mroczek, Robert. Red.
Data publikacji:
2017
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
produkcja zwierzęca
produkty spożywcze
przetwarzanie żywności
przetwórstwo spożywcze
Źródło:
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 001560
Język:
polski
Prawa:
Copyright
Linki:
https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/509425/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
eBook
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Monografie Programu Wieloletniego ; 68

Rolnictwo Polskie i UE 2020+ : wyzwania, szanse, zagrożenia, propozycje : Program Wieloletni 2015-2019

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies