- Tytuł:
- Ćwiczenia laboratoryjne z analiktyki żywności
- Autorzy:
-
Sobiecka, Elżbieta
Jędrzejczyk, Tomasz
Jabłońska, Joanna (technologia żywienia)
Majak, Iwona
Wolska, Katarzyna
Leszczyńska, Joanna
Słowianek, Marta
Łącka, Agata
Bartos, Adrian
Smolińska, Beata - Data publikacji:
- 2013
- Wydawca:
- Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
- Słowa kluczowe:
-
przemysł rolno-spożywczy
technologia żywności
podręczniki akademickie
żywność - Źródło:
- Biblioteka Jagiellońska, BJ A Ez 204276
- Język:
- polski
- Prawa:
- Copyright
- Linki:
- https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/676981/content  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
- Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
- eBook