Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

O wartości odżywczej i leczniczej mleka, a w szczególności krakowskiego mleka potrójnego i podwójnego

Tytuł:
O wartości odżywczej i leczniczej mleka, a w szczególności krakowskiego mleka potrójnego i podwójnego
Autorzy:
Rencki, Roman (1867-1941)
Data publikacji:
1898
Wydawca:
Drukarnia Uniwersytetu Jagiellońskiego
Słowa kluczowe:
waertość odżywcza
medycyna i zdrowie
mleko
Kraków (Polska ; region)
Źródło:
Biblioteka Jagiellońska, 47070 II
Język:
polski
Prawa:
Domena publiczna (public domain)
Linki:
https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/873767/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies