Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Risk Factors of Food Chain : XXIst Internationale Scientific Conference 6th - 8th September 2021 Iwonicz, Poland : book of abstracts

Tytuł:
Risk Factors of Food Chain : XXIst Internationale Scientific Conference 6th - 8th September 2021 Iwonicz, Poland : book of abstracts
Współwytwórcy:
Miłek, Michał (chemik). Red.
Pasternakiewicz, Anna. Red.
Data publikacji:
2021
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Słowa kluczowe:
materiały konferencyjne
żywność ekologiczna
odżywianie
Źródło:
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 003843
Język:
angielski
Prawa:
Copyright
Linki:
https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/891952/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
eBook
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies