Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybrane zagadnienia z zakresu technologii żywności i dietetyki

Tytuł:
Wybrane zagadnienia z zakresu technologii żywności i dietetyki
Autorzy:
Zawadzka, Dominika (technologia żywności)
Data publikacji:
2023.12
Wydawca:
ArchaeGraph
Słowa kluczowe:
dieta DASH
aktywność fizyczna
dieta fleksitariańska
żywność transgeniczna
technologia żywności
bezpieczeństwo żywności
kwasy tłuszczowe
zwyczaje żywieniowe
nietolerancja histaminy
dietetyka
Źródło:
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 007750
Język:
polski
Prawa:
Copyright
Linki:
https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/947059/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
eBook
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies