Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. Vol. 73, 2023, no. 3

Tytuł:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. Vol. 73, 2023, no. 3
Data publikacji:
2023
Wydawca:
Institute of Animal Reproduction and Food Research of the Polish Academy of Sciences
Słowa kluczowe:
technologia żywności
nauka i przemysł
badania żywności
chemia żywności
Źródło:
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oc 000755
Język:
angielski
Prawa:
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.pl Creative Commons BY 4.0
Linki:
https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/1027277/edition/978073  Link otwiera się w nowym oknie
http://jbc.bj.uj.edu.pl/Content/978073/NDIGOC105753_2023_073_003.pdf  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Czasopismo
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies