Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie metody FAM do badania i oceny mieszanek mąk w systemie FMC – FAM

Tytuł:
Wykorzystanie metody FAM do badania i oceny mieszanek mąk w systemie FMC – FAM
Autorzy:
Omar, M. K.
Dziuba, Szymon
Szołtysek, Katarzyna
Data publikacji:
2006
Wydawca:
Przemysł Zbożowo-Młynarski
Słowa kluczowe:
system FMC-FAM
metoda FAM
mieszanie mąk
Język:
polski
ISBN, ISSN:
00332461
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/10444  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Szymon T. Dziuba

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies