Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Differences in tourism receipts between Mexico and other countries

Tytuł:
Differences in tourism receipts between Mexico and other countries
Autorzy:
Turczak, Anna
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Universidad de Celaya
Słowa kluczowe:
international tourism
causal analysis
logarithmic method
tourism receipts
inbound tourism
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
20078242
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/pl/
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/13068  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Over the past six decades, tourism has become one of the largest and fastest-growing economic sectors in the world. It is considered to be a key driver of socio-economic progress through the creation of jobs and enterprises, and infrastructure development. The aim of the paper is to determine the influence of particular factors on the diversity of the selected countries in terms of the value of international tourism receipts. Two factors affecting the value of those receipts have been analysed in the paper: 1) the volume of international tourist arrivals and 2) the average spending made by one tourist. Logarithmic method was used to assess the influence of the deviations of the said factors on the deviation of the value of the total annual tourism receipts. Forty six countries – including Mexico – have been examined. Data for 2012, 2013 and 2014 have been used for calculations.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies