Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Characterisation of Selected Apple Cultivars in the Aspect of Juice Production in the Condition of a Farm

Tytuł:
Characterisation of Selected Apple Cultivars in the Aspect of Juice Production in the Condition of a Farm
Autorzy:
Ahmed, Zeyad
Wilczyński, Kamil
Kobus, Zbigniew
Nadulski, Rafał
Guz, Tomasz
Data publikacji:
2017-11
Wydawca:
Dept. of Mach. Exploit. and Management of Prod. Processes, ULS in Lublin, Poland
Słowa kluczowe:
efficiency
fruit farm
juice
pressing
apple
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
9788393743322
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/pl/
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/14803  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Inne
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Pressing is the most common method of fruit juice acquisition. Not all apple cultivars are suitable for juice pressing. The use of suitable fruit cultivars for juice pressing may reduce the cost of pressing and at the same time guarantee high quality of the juice produced. The scope of the study comprised the determination of pressing efficiency and of the quality parameters of apple juice obtained, such as acidity and the content of extract. The results of the study indicate that the efficiency of pressing and the quality of the juice obtained are significantly affected by the varietal traits of the apples. The choice of suitable cultivars allows to achieve a high pressing efficiency and to obtain juice characterised by a high content of extract and high acidity.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies