Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Raport z przeprowadzonych prac badawczo – rozwojowych polegających na opracowaniu prototypu sensora oznaczającego mykotoksyny w próbkach żywności

Tytuł:
Raport z przeprowadzonych prac badawczo – rozwojowych polegających na opracowaniu prototypu sensora oznaczającego mykotoksyny w próbkach żywności
Autorzy:
Kulesza, Paweł
Kurek, Arkadiusz
Pawełek, Patricia
Bortel, Anna
Kurek, Eliza
Gołąb, Grzegorz
Muszyńska, Magdalena
Michałowski, Marek
Koźniewski, Bartłomiej
Żołądek, Sylwia
Hrynczyszyn, Magdalena
Bulska, Ewa
Blicharska, Magdalena
Data publikacji:
2022
Słowa kluczowe:
mytotoksyny
Język:
polski
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/24056  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies