Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The activity of indigo carmine against bacteriophages: an edible antiphage agent

Tytuł:
The activity of indigo carmine against bacteriophages: an edible antiphage agent
Autorzy:
Hołyst, Robert
Bończak, Bartłomiej
Karpińska, Aneta
Ratajczyk, Tomasz
Atamas, Nataliia
Paczesny, Jan
Raza, Sada
Łoś, Marcin
Data publikacji:
2025-01-25
Wydawca:
SpringerNature
Słowa kluczowe:
antivirals
bacteriophages
bacteria-based industries
antiphage agents
indigo carmine
Źródło:
Applied Microbiology and Biotechnology
Język:
en_us
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/25498  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
This research was financed by the National Science Centre, Poland, within the SONATA BIS grant 2017/26/E/ST4/00041 and OPUS grant 2022/45/B/ST5/01500.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies