Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Operation of Production System in Food Industry in Accordance With the Requirements of 3rd Toyotas Management Principles

Tytuł:
Operation of Production System in Food Industry in Accordance With the Requirements of 3rd Toyotas Management Principles
Autorzy:
Borkowski, Stanisław
Szklarzyk, Paweł
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Savaş Kitap ve Yayınevi
Słowa kluczowe:
Toyota's management principles
BOST
muda
characteristics of respondents
correlation analysis
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
9786055343804
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/3483  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Stanisław Borkowski

Improvement is a very important part in the organization. Reducing cycle time allows fast response to customer orders. This chapter presents theresults of researchcarried outin the companyproducingvegetable and fruit preserves. Research was carried outaccording to the BOST methoddesignedat the Instituteof Production Engineering, Czestochowa University of Technology. The obtained results allow obtaining the opinion of employees on the functioning of the production system.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies