Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analysis and Quality Improvement in the Dairy Products Manufacturing Company

Tytuł:
Analysis and Quality Improvement in the Dairy Products Manufacturing Company
Autorzy:
Jagusiak-Kocik, Marta
Ingaldi, Manuela
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Savaş Kitap ve Yayınevi
Słowa kluczowe:
Pareto-Lorenz diagram
FMEA method
dairy products
Ishikawa diagram
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
9786055343811
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/3509  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Stanisław Borkowski

In the chapter the company, operating in the dairy industry and engaged in the production of cottage cheeses, ripened cheese and cream, was presented. The object of the research, Mozzarella cheese, was also presented. In the research part the quality analysis of with use of the Pareto-Lorenz diagram and FMEA method, showing nonconformities in the production process of the Mozzarella cheese, was conducted, with use of the Ishikawa diagram groups of reasons that may contribute to the improvement of the production process of the Mozzarella cheese, were identified.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies