Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (17). Ocena stanu wyżywienia ludności w Polsce w aspekcie bezpieczeństwa żywnościowego

Tytuł:
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (17). Ocena stanu wyżywienia ludności w Polsce w aspekcie bezpieczeństwa żywnościowego
Autorzy:
Piotrowski, Walerian
Obiedzińska, Agnieszka
Brzostek-Kasprzak, Bożena
Kwasek, Mariola
Data publikacji:
2012
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
bezpieczeństwo żywnościowe
prawo do żywności
stan wyżywienia
bezpieczna żywność
żywność
zdrowie
Język:
polski
ISBN, ISSN:
9788376582696
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/3757  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bezpieczeństwo żywnościowe. Fizyczna i ekonomiczna dostępność żywności. Jakość i bezpieczeństwo żywności. Ocena związku między czynnikami determinującymi stan zdrowia ludności w Polsce a umieralnością. Subiektywna ocena stopnia zaspokojenia potrzeb żywnościowych.

Seria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej; nr 59

Kamila Sobiecka

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies