Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego

Tytuł:
Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
Autorzy:
Morkis, Grażyna
Data publikacji:
2008
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
kontrola jakości
jakość
przemysł spożywczy
zarządzanie jakością
HACCP
msp
produkt
Język:
polski
ISBN, ISSN:
9788360798898
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/4499  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Seria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 107

Kamila Sobiecka

Stan wdrożenia i wdrażania obligatoryjnych systemów zarządzania jakością: Dobra Praktyka higieniczna, Dobra Praktyka Produkcyjna, HACCP. Stan wdrożenia i wdrażania nieobligatoryjnych systemów zarządzania jakością. Wyniki badań ankietowych. Wpływ systemów zarządzania jakością na poziom konkurencyjności ankietowanych msp branży spożywczej.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies