Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego

Tytuł:
Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
Autorzy:
Chechelski, Piotr
Karaś, Wioletta
Sokołowski, Andrzej
Morkis, Grażyna
Drożdż, Jadwiga
Rycombel, Danuta
Data publikacji:
2006
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
przemysł rolnospożywczy
kontrola jakości
inwestycje
HACCP
zarządzanie jakością
jakość produktu
żywność
eksport
Język:
polski
ISBN, ISSN:
8389666707
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/4685  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Kamila Sobiecka

Seria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 42

Stan wdrożenia i wdrażania systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego. Inwestycje w przemyśle spożywczym w latach 2000-2005. Eksport przemysłu spożywczego w latach 2003-2005. Wpływ wdrożonych systemów zarządzania jakością na poziom nakładów inwestycyjnych. Wpływ wdrożonych systemów zarządzania na poziom eksportu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies