Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Situation on the world market of sugar and its impact on the possibilities of sugar beet cultivation in Poland

Tytuł:
Situation on the world market of sugar and its impact on the possibilities of sugar beet cultivation in Poland
Autorzy:
Hryszko, Krzysztof
Szajner, Piotr
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
spożycie
rynek
burak cukrowy
cukier
cena
trzcina cukrowa
handel zagraniczny
przemysł cukrowniczy
świat
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
9788376585017
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/5850  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Kamila Sobiecka

Sektor cukrowniczy, jego znaczenie i obowiązujące regulacje (od okresu międzywojennego). Światowy rynek cukru: surowce, produkcja, spożycie, handel zagraniczny, ceny. Przemiany strukturalne w polskim sektorze cukrowniczym. Ocena wpływu światowych cen na krajowy rynek cukru.

Seria: Multi-Annual Programme 2011-2014. Competitiveness of the Polish Food Economy under the Conditions of Globalization and European Integration, no 71.1

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies