Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (26) Zrównoważone systemy rolnicze i zrównoważona dieta

Tytuł:
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (26) Zrównoważone systemy rolnicze i zrównoważona dieta
Autorzy:
Obiedzińska, Agnieszka
Kwasek, Mariola
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
dieta lecznicza
konkurencyjność
dieta
systemy rolnicze
rolnictwo ekologiczne
żywność dietetyczna
rolnictwo zrównoważone
zrównoważenie
żywność
żywność funkcjonalna
dietetyka
żywienie człowieka
rozwój zrównoważony
Język:
polski
ISBN, ISSN:
9788376584980
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/7912  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Kamila Sobiecka

Seria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej, nr 119

Zrównoważone systemy rolnicze. Charakterystyka systemów rolniczych. Zrównoważona dieta. Choroby dietozależne oraz ich koszty ekonomiczne. Implementacja zrównoważonych diet. Żywność funkcjonalna.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies