Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

ISO 22000 international standard in food safety management in the production of bread with additives

Tytuł:
ISO 22000 international standard in food safety management in the production of bread with additives
Autorzy:
Dziuba, Szymon
Szołtysek, Katarzyna
Data publikacji:
2009
Wydawca:
Novosibirsk State Technical University
Słowa kluczowe:
system HACCP
food production
PN- EN ISO 22000:2006
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
9785778211667
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/9836  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The proposed research shows the necessity of applying the rule of HACP to baking production on the example of mixed bread ' with additives (vital gluten vitamin C). To this end a 12- tage procedure in accordance with the e en rul of Code Alimentarius (and also of the HACCP system) was conducted. The result was meeting with the legal requirement (hygienic packet) with special emphasis placed on the analysis of potential hazards. Four critical control points were determined ( CP ) along with the methods of their verification and its frequency. What followed was defining the necessary corrective actions and the methods of th syst em s udit (Codex Alimentarius 2003) (PN- N ISO 9004:2001). Owing to the recent introduction of norm ISO 22000, the proposed research has a significantly innovative character and are demonstrative in nature for baking plants in Poland.

Szymon T. Dziuba

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies