Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of temperature on in vitro digestibility, fat globular size and free fatty acid bio-availability in milk fat

Tytuł:
The effect of temperature on in vitro digestibility, fat globular size and free fatty acid bio-availability in milk fat
Autorzy:
Smoczyński, Michał. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Badania in vitro
Temperatura
Trawienie (fizjologia)
Dostępność biologiczna
Lipazy
Kwasy tłuszczowe
Tłuszcz mleczny
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia, wykaz norm na stronie 134.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies