Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of operative conditions on products obtained of starch-oil mixtures by single-screw extrusion

Tytuł:
Effects of operative conditions on products obtained of starch-oil mixtures by single-screw extrusion
Autorzy:
Włodarczyk-Stasiak, Marzena. Autor
Współwytwórcy:
Mazurek, Artur. Autor
Jamroz, Jerzy (1950- ). Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Gliceryna
Olej rzepakowy
Właściwości chemiczne
Właściwości fizyczne
Absorpcja
Ekstruzja (technologia żywności)
Olej lniany
Skrobia ziemniaczana
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 197-198.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies