Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Optimization of mooseer (A. hirtifolium Boiss.) dehydration under infrared conditions

Tytuł:
Optimization of mooseer (A. hirtifolium Boiss.) dehydration under infrared conditions
Autorzy:
Chayjan, Reza Amiri. Autor
Współwytwórcy:
Fealekari, Mosayeb. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Testy statystyczne
Efektywność energetyczna
Jakość żywności
Żywność suszona
Optymalizacja
Promieniowanie podczerwone
Suszenie konwekcyjne
Barwy
Allium stipitatum
Iran
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 168-170.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies