Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The potential use of probiotic strains Lactobacillus acidophilus NRRL B 4495, Bifidobacterium bifidum NRRL B41410 in "lor whey cheese" and the effects on sensory properties

Tytuł:
The potential use of probiotic strains Lactobacillus acidophilus NRRL B 4495, Bifidobacterium bifidum NRRL B41410 in "lor whey cheese" and the effects on sensory properties
Autorzy:
Irkin, Reyhan. Autor
Współwytwórcy:
Yalçin, Onur. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Dynamika liczebności populacji
Sery białe i twarogi
Żywność wzbogacana
Bakterie mlekowe
Przeżywalność
Probiotyki
Żywność prozdrowotna
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia na stronach 187-189.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies