Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Yield of acid curd cheese produced from cows milk from different lactation periods

Tytuł:
Yield of acid curd cheese produced from cows milk from different lactation periods
Współwytwórcy:
Guliński, Piotr. Autor
Młynek, Krzysztof. Autor
Salamończyk, Ewa. Autor
Zawadzka, Wiesława (biolog). Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Sery białe i twarogi
Kwasowość potencjalna
Polska
Laktacja
Mleko krowie
Skład chemiczny substancji
Bydło holsztyńsko-fryzyjskie
Mleczność
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm na stronach 154-156.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies