Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Characterisation of corn extrudates with the addition of brewers spent grain as a raw material for the production of functional batters

Tytuł:
Characterisation of corn extrudates with the addition of brewers spent grain as a raw material for the production of functional batters
Współwytwórcy:
Dardziński, Leszek. Autor
Żelaziński, Tomasz. Autor
Siwek, Adam (technolog żywności). Autor
Ekielski, Adam. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Nasiona
Ekstruzja (technologia żywności)
Kukurydza
Właściwości mechaniczne
Żywność prozdrowotna
Młóto browarniane
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia, netografia, wykaz norm na stronach 253-254.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies