Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Criteria of food supplier choice in the case of the prospective development of a gastronomic enterprise = Kryteria doboru dostawcy produktów żywnościowych w perspektywie rozwoju przedsiębiorstwa gastronomicznego

Tytuł:
Criteria of food supplier choice in the case of the prospective development of a gastronomic enterprise = Kryteria doboru dostawcy produktów żywnościowych w perspektywie rozwoju przedsiębiorstwa gastronomicznego
Współwytwórcy:
Świstak, Ewa. Autor
Bobola, Agnieszka. Autor
Świątkowska, Monika. Autor
Maciąg, Agnieszka (zarządzanie). Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Gastronomia
Ceny
Zaopatrzenie przedsiębiorstwa
Żywność
Gwarancja jakości
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronie 115.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies