Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dry matter and protein yield in mixtures of pea with oat grown for green forage

Tytuł:
Dry matter and protein yield in mixtures of pea with oat grown for green forage
Współwytwórcy:
Cybulska, Anna (rolnictwo). Autor
Górski, Rafał (rolnictwo). Autor
Gąsiorowska, Barbara (rolnictwo). Autor
Rzążewska, Emilia. Autor
Płaza, Anna (1962- ). Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Groch zwyczajny
Polska
Białka
Zbiór (rolnictwo)
Owies
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 10-11.

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies