Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany udziału wartości dodanej w eksporcie produktów przemysłu spożywczego w Polsce = Changes in the share of added value in the export of food products in Poland

Tytuł:
Zmiany udziału wartości dodanej w eksporcie produktów przemysłu spożywczego w Polsce = Changes in the share of added value in the export of food products in Poland
Autorzy:
Nacewska-Twardowska, Aleksandra. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Wartość dodana
Eksport
Polska
Przemysł rolno-spożywczy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 3.0 Polska
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronie 154.

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies