Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Możliwości usprawniania procesów zarządzania w łańcuchu żywnościowym na przykładzie Produktu Lokalnego z Małopolski = Possibilities of improving management processes in the food chain on the example of the local product from Małopolska

Tytuł:
Możliwości usprawniania procesów zarządzania w łańcuchu żywnościowym na przykładzie Produktu Lokalnego z Małopolski = Possibilities of improving management processes in the food chain on the example of the local product from Małopolska
Autorzy:
Nowakowska-Grunt, Joanna. Autor
Współwytwórcy:
Kiełbasa, Barbara. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Województwo małopolskie (1999- )
Zarządzanie
Łańcuch dostaw żywności
Produkt regionalny
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 3.0 Polska
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł problemowy

Bibliografia na stronach 164-165.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies