Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywność tradycyjna w opinii studentów Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie = The traditional Polish food in the opinion of students of the University of Warmia and Mazuria in Olsztyn

Tytuł:
Żywność tradycyjna w opinii studentów Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie = The traditional Polish food in the opinion of students of the University of Warmia and Mazuria in Olsztyn
Współwytwórcy:
Mierzejewska, Katarzyna (rybactwo). Autor
Korpalska, Joanna. Autor
Gomułka, Piotr. Autor
Woźniak, Małgorzata Krystyna. Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Studenci
Kuchnia regionalna
Produkt regionalny
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn)
Ankieta
Olsztyn (woj. warmińsko-mazurskie)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma geologicznego

Bibliografia, wykaz aktów prawnych na stronach 187-189.

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma geograficznego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies