- Tytuł:
- Żywność tradycyjna w opinii studentów Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie = The traditional Polish food in the opinion of students of the University of Warmia and Mazuria in Olsztyn
- Współwytwórcy:
-
Mierzejewska, Katarzyna (rybactwo). Autor
Korpalska, Joanna. Autor
Gomułka, Piotr. Autor
Woźniak, Małgorzata Krystyna. Autor - Data publikacji:
- 2017
- Tematy:
-
Studenci
Kuchnia regionalna
Produkt regionalny
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn)
Ankieta
Olsztyn (woj. warmińsko-mazurskie) - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł