Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oferta gastronomiczna w turystyce na przykładzie polskich obiektów noclegowych

Tytuł:
Oferta gastronomiczna w turystyce na przykładzie polskich obiektów noclegowych
Współwytwórcy:
Pielak, Marlena. Autor
Czarniecka-Skubina, Ewa. Autor
Ołubiec-Opatowska, Ewa. Autor
Głuchowski, Artur. Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Hotele
Motele
Gastronomia
Polska
Karczmy
Infrastruktura turystyczna
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 56-57.

Streszczenie w języku angielskim.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies