Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fatty acid profile of meat of seasonally fed slow-growing rabbits

Tytuł:
Fatty acid profile of meat of seasonally fed slow-growing rabbits
Współwytwórcy:
Czarniecka-Skubina, Ewa, Autor
Rutkowska, Jarosława. Autor
Brzozowski, Marcin (rolnictwo). Autor
Przybylski, Wiesław. Autor
Rasińska, Ewa, Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Żywienie zwierząt
Kwasy tłuszczowe
Mięso królicze
Królik popielniański biały
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 275-277.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies