Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of oil type in diet in broiler chicken on pro-health and organoleptic properties of meat

Tytuł:
The effect of oil type in diet in broiler chicken on pro-health and organoleptic properties of meat
Autorzy:
Milczarek, Anna (zootechnik). Autor
Współwytwórcy:
Banaszkiewicz, Teresa, Autor
Osek, Maria, (1951- ) Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Żywienie zwierząt
Brojlery
Kwasy tłuszczowe
Mięso drobiowe
Oleje
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 278-279.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies