Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ stosowania zróżnicowanych dawek azotu na właściwości morfologiczne kukurydzy uprawianej na kiszonkę = The effect of using different doses of nitrogen on the morphologica lproperties of maize grown for silage

Tytuł:
Wpływ stosowania zróżnicowanych dawek azotu na właściwości morfologiczne kukurydzy uprawianej na kiszonkę = The effect of using different doses of nitrogen on the morphologica lproperties of maize grown for silage
Autorzy:
Zielewicz, Waldemar. Autor
Współwytwórcy:
Swędrzyński, Arkadiusz. Autor
Katedra Mikrobiologii Ogólnej i Środowiskowej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań). Instytucja sprawcza
Swędrzyńska, Dorota. Autor
Katedra Łąkarstwa i Krajobrazu Przyrodniczego (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań). Instytucja sprawcza,
Data publikacji:
2018
Tematy:
Nawozy azotowe
Kiszonka z kukurydzy
Brody (woj. wielkopolskie, pow. nowotomyski, gm. Lwówek)
Pasza
Kukurydza
Meteorologia rolnicza i leśna
Agrotechnika
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia na stronach 187-189.

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies